Vádemelés

2022.07.14. 15:15

Meglépett a pizzafutár autójával az ittas kisújszállási férfi

Jármű önkényes elvétele és ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt emeltek vádat egy kisújszállási férfivel szemben. A vádlott ittasan, engedély nélkül vitte el az egyik pizzéria parkolójából a futár autóját. A település határáig jutott, ahol a rendőrjárőrök lekapcsolták.

Szoljon.hu

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a negyvenöt éves férfi április 13-án éjszaka, Kisújszálláson, az egyik helyi pizzéria előtt gyalogolt el, amikor meglátta, hogy a futár benne hagyta az indítókulcsot a parkolóban álló autójában. Az ittas vádlott egy hirtelen jött ötlettől vezérelve beszállt az autóba, és elhajtott.

Háromnegyed órán át furikázott a városban, amikor a település határán intézkedés alá vonták a rendőrjárőrök és lefoglalták a gépkocsit...

A Karcagi Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására és közúti járművezetéstől eltiltásra tett indítványt vádiratában – tájékoztatta hírportálunkat dr. Nagy Lajos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Az ügyben a Karcagi Járásbíróság hoz döntést, várhatóan tárgyalás mellőzésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában