Frissítve

2022.07.27. 13:10

Tragédia Jászapátin: hosszasan küzdöttek a kisbaba életéért, de már nem tudták megmenteni

Egyesek úgy vélik, leeshetett az ágyról, és az ütés következtében létfontosságú szervei sérülhettek meg.

Szoljon.hu

Mentőhelikopter érkezett az esethez

Fotó: Szoljon.hu

FRISS – 18:37:

Sipos-Kácsor Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy az említett haláleset kapcsán a Jászberényi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat.

FRISS – 15:32:

Az esettel kapcsolatban hírportálunk megkereste az Országos Mentőszolgálatot. Méhes Dóra kommunikációs szervező röviden úgy tájékoztatott: a helyszínre két mentőautót és egy mentőhelikoptert riasztottak. A gyermek életét sajnos a hosszas újraélesztés ellenére sem lehetett megmenteni. A körülmények tisztázása a hatóságok feladata – tette hozzá.

Korábban írtuk:

Egyre nagyobb tömeg verődik össze a jászapáti orvosi rendelő előtt, ahová két mentő- és egy rendőrautó is érkezett. A szemtanúk elmondása szerint egy öt hónapos kisbaba lett rosszul, akinek az életéért ezekben a percekben is küzdenek. Egyesek úgy vélik, leeshetett az ágyról, és az ütés következtében létfontosságú szervei sérülhettek meg. A helyiek megdöbbenve állnak az eset előtt, melynek súlyosságát mutatja, hogy időközben mentőhelikoptert is hívtak, mely a piactéren szállt le.

A helyiek megdöbbenve állnak az eset előtt
Forrás: Szoljon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában