Vádemelés

2022.07.01. 20:21

Egy lakókocsi fém borítását akarta ellopni két férfi Tiszaszentimrén

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat két tiszaörsi férfi ellen, akik Tiszaszentimre külterületén akkumulátoros sarokcsiszolókkal igyekeztek ledarabolni és ellopni az egyik ingatlanon parkoló lakókocsi borítólemezeit.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A vádirat szerint a 45 éves apa és 19 éves fia ez év április 22-én reggel, egy-egy akkumulátoros sarokcsiszolóval felszerelkezve bement egy Tiszaszentimre külterületén álló ingatlanra, és a tulajdonos távollétét kihasználva elkezdték a kisgépekkel ledarabolni az udvaron álló lakókocsiról a lemezborítást. Másfél óra elteltével még mindig a lemezeket aprították, amikor megérkezett az ingatlan tulajdonosa és kihívta a rendőrséget – közölte hírportálunkkal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság mindkét vádlottal szemben próbára bocsátás intézkedést alkalmazzon.

Az ügy a Tiszafüredi Járásbíróságon folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában