Galériával / Frissítve

2022.07.15. 10:41

Súlyos baleset Karcagnál: tartálykocsi és kisteherautó ütközött

Tartálykocsi, kisteherautó és személyautó ütközött össze a 4-es főúton, Karcag és Kisújszállás között. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

Frissítés - 15:15

A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a rendelkezésre álló adatok szerint egy Debrecen irányából Budapest felé közlekedő tartálykocsi haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő teherautóval. Az ütközéstől a tartálykocsi az árokba hajtott és felborult.

A baleset során keletkezett széthulló törmelék megrongálta a teherautó mögött közlekedő személygépkocsit. A baleset következtében a tehergépkocsi sofőrje és utasa súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az érintett útszakasz teljes szélességében járható.

Frissítés 10:55

A tartálykocsiból üzemanyag folyt az úttestre – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset következtében két személy súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A forgalmat Karcag és Kisújszállás belvárosa felé terelik.

Korábban írtuk:

Egy tartályos kamion, egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze nem sokkal tíz óra előtt a 4-es főút 162-es kilométerszelvényénél, Karcag térségében – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

A baleset következtében a tartálykocsi félig az árokba került, a kisteherautó az oldalára borult.

A karcagi és a püspökladányi hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzati tűzoltók érkeztek az esethez, áramtalanították a járműveket.

A helyszínre a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett egy mentőhelikopter is érkezik, forgalomkorlátozásra kell készülni az érintett útszakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában