Frissítve

2022.07.28. 14:50

Személyi sérülés történt a szolnoki ejtőernyős emlékversenyen

Az esettel kapcsolatban a Honvédelmi Minisztérium Sajtó Osztályát kérdeztük, várjuk válaszukat.

Szoljon.hu

A helyszínre mentőhelikopter érkezett

Forrás: lhsn.hu

FRISS – 2022.07.29., 9:45:

– A Hüse Károly Ejtőernyős Emlékversenyen nem történt az ejtőernyős ugrásokkal összefüggő baleset, vagy abból adódó sérülés. A helyszínre érkezett mentők rosszullét miatt látták el az egyik versenyzőt – tájékoztatta hírportálunkat a Honvédelmi Minisztérium Sajtóosztálya.    

FRISS – 17:34:

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője, Csép Vivien Dorka rövid válaszában annyit közölt hírportálunkkal, hogy a helyszínről egy középkorú férfit ellátást követően, stabil állapotban szállítottak kórházba mentőhelikopterrel.

Korábban írtuk:

Személyi sérülés történt a Szandaszőlősi Sportrepülőtéren jelenleg is zajló Hüse Károly Ejtőernyős Emlékversenyen – olvasható az Lhsn.hu Facebook-oldalán. A bejegyzés szerint a helyszínre mentőautót és mentőhelikoptert is riasztottak. Arról, hogy pontosan mi történt, ejtőernyős baleset volt-e, vagy katona sérült-e meg, hírportálunk megkérdezte a Honvédelmi Minisztérium Sajtó Osztályát és a Országos Mentőszolgálatot egyaránt. Amint kapunk választ, természetesen közöljük olvasóinkkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában