Nyomravezetői díj

2022.07.14. 17:04

Több százezer forintot ér, ha valaki segíteni tud a jászberényi sírrongálás ügyében

A rendőrség háromszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folytat eljárást a Jászberényi Rendőrkapitányság. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint valaki több síremléket megrongált július 12-én délután négy és háromnegyed nyolc között a Jászberényi Fehértói temetőben. A síremlékek egy részét ledöntötték, a rögzített mécseseket, virágtartókat eltávolították, azokat szétszórták – jelezte a rendőrség. Az esetről hírportálunk is beszámolt szerdán.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó háromszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen személyesen bejelentést a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél, hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 06-56/501-600-as központi telefonszámát, a nap huszonnégy órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában