Frissítve

2022.08.18. 14:16

Ismét nagy területen kapott lángra a nádas a 33-as főút környékén, Tiszafürednél

A 33-as főút közelében oltják a lángokat a tűzoltók.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

FRISS – 16:25:

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a helyszínre riasztott tűzoltók fékezték meg a lángokat. Az egyik helyen mintegy száz négyzetméteren égett egy sásos terület, a másikon pedig több ezer négyzetméteren egy erdő aljnövényzetében és nádasban pusztított a tűz. A két, egymáshoz közel eső helyszínen a tiszafüredi, az egri, a hevesi, a mezőkövesdi, a karcagi, a füzesabonyi és a püspökladányi hivatásos tűzoltók dolgoztak.

Korábban írtuk:

Két helyen is kigyulladt az aljnövényzet csütörtök délután Tiszafüred térségében, a 33-as főút két oldalán – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Az egyik helyen mintegy száz négyzetméteren égett egy sásos terület. Ott már csak kisebb füstölések vannak, az utómunkálatok zajlanak, miután a tiszafüredi, az egri, a hevesi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megfékezték a lángokat

A másik területen erdő aljnövényzete és a fák koronája, valamint több ezer négyzetméteren egy nádas ég. A tiszafüredi, a hevesi, a füzesabonyi, a karcagi és a püspökladányi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. Itt is a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezeti a munkálatokat, amelyeket két erőgép is segít.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában