Kék hírek

2022.08.28. 15:50

Jogsi nélkül, ittasan és gyorsan is hajtott egy sofőr Szolnokon

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei forgalomellenőrzők gyorshajtás miatt állítottak meg egy személyautót. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr ittasan vezetett és nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző járőrei augusztus 27-én napközben Szolnok belterületén, a Holt-Tiszapart úton ellenőrzés alá vontak egy személyautót, aminek vezetője a megengedett 50 kilométer/óra helyett 82 kilométer/óra sebességgel közlekedett. Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították.

A rendőrök megállapították továbbá, hogy a 43 éves férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A jogsértő ellen járművezetés ittas állapotban vétség és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás, valamint a sebességtúllépés miatt 45.000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában