Felelőtlenség

2022.08.10. 19:24

Meghökkentő képsorok: életveszélyes helyen másztak át a fiatalok az M4-esen – videóval

Néhány fiatal nem éppen szokványosnak mondható módon kelt át az M4-es gyorsforgalmi úton – felelőtlen tettüket a Közút kamerája is rögzítette.

Szoljon.hu

Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Megdöbbentő felvételeket közölt nemrég Instagram-oldalán a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A közútkezelő legfrissebb videójában az látszik, hogy két fiatal srác a vadvédő kerítésen átugorva, majd a szalagkorlát alatt átbújva, a főpályán átszaladva jut át a túloldalra.

Később újabb két fiatal a pálya alatti átereszben mászott át. Vélhetőleg Tiszapüspökiből siettek át a szajoli Holt-Tiszára fürdeni. Ugyanezen a helyen a cég szolnoki mérnökségének szakemberei már kétszer bukkantak vadvédő háló kivágás nyomaira. Ezért a veszélyhelyzetre figyelmeztető tájékoztatókat helyeztek ki több helyre is a szakaszon. 

Ezzel együtt a szükséges hatósági bejelentést is megtették a szakemberek, hogy elejét tudják venni az ilyen veszélyes és meggondolatlan cselekedeteknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában