Kék hírek

2022.09.11. 17:44

Folyamatos a határvadászok toborzása a Jászkunságban

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai Szolnok belvárosában várták a határvadász, rendőr és iskolaőr beosztásba jelentkezőket.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a hét második felében négy rendőrkapitányság illetékességi területén vonultak ki a rendőrök toborozni. Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, Szolnokon, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ előtt a bűnmegelőzési szolgálat munkatársai a Házhoz megyünk és a Bike safe programokkal várták a lakosságot.

A szeptember 10-én, Szolnokon, a Tiszaligetben megrendezett gulyásfesztiválon a megyei rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata és a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai közösen végeztek toborzást. Sokan érdeklődtek a szerződéses határvadász képzésről, akik a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról.

Szolnok mellett Kisújszálláson, Mezőtúron, Túrkevén és Mesterszállás-Mezőhéken is a helyi rendőrkapitányság munkatársai tájékoztatták a szerződéses határvadász képzés iránt érdeklődőket a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásról, valamint a várható szolgálati feladatellátásról.

Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában