Lopás

2022.09.23. 12:27

Három helyre tört be egy jászladányi fiatal

A fiatalkorú a gyanúsítotti kihallgatásakor beismerő vallomást tett a nyomozóknak.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

Egy jászladányi lakos tett bejelentést a Jászberényi Rendőrkapitányságon, mert ismeretlen személy szeptember 19-én a késő délutáni órákban – amíg ő távol volt otthonától – bement a lakóházába, ahonnan gázpalackot és egy beltéri egységet tulajdonított el.  Hamarosan két  újabb bejelentés érkezett a rendőrkapitányságra a faluból: egyiküktől beltéri egységet, routert és tabletet és gyógyszert, a másik sértettől húst, befőtteket és televíziót vitt el a hívatlan látogató – olvasható a police.hu oldalon.

A nyomozók alapos szemlét tartottak a bűncselekmények helyszínein, továbbá tanúkat hallgattak ki. A nyomozás a rendőrök figyelmét egy helybéli fiatalra irányította, akit hamarosan elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A fiatalkorú fiú semmit nem tagadott. Vallomása alapján a gázpalackot megtalálták a nyomozók, azt a sértettnek visszaadták, a további értékeket még keresik az egyenruhások.

A Jászberényi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás vétség és 1 rendbeli lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában