Kék hírek

2022.09.29. 08:04

Nem adott elsőbbséget a tiszasülyi sofőr, biciklis gyermekkel ütközött

A gyermek súlyos sérülést szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy tiszasülyi lakos közlekedett egy teherautóból és a vontatókötéllel hozzákapcsolt személyautóból álló járműszerelvénnyel szeptember 28-án délután Kőtelek belterületén. Haladása során a Kossuth Lajos út és a Mező Imre út kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a védett úton neki jobb kéz felől közlekedő kerékpárosnak, aki a vontatott autóval összeütközött. A baleset következtében a biciklis gyermek súlyos sérülést szenvedett – közölte a police.hu.

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására! Kérik, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be az útkereszteződésbe, ha meggyőződtek arról, hogy az elsőbbséget megadták, illetve megkapták!

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában