Kék hírek

2022.09.05. 12:22

Távirányítót is lopott a tévéhez egy zagyvarékasi férfi

A zagyvarékasi férfi okosórát és egy nagyképernyős televíziót vitt magával. Még arra is gondja volt, hogy legyen mivel bekapcsolnia majd a tévét. A szolnoki rendőrök gyors felderítésének köszönhetően tévézni már nem maradt ideje.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy helyi lakos tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra, mert ismeretlen személy szeptember 2-án a kora délutáni órákban – míg otthonától távol volt – bement a zagyvarékasi családi házába. A jogsértő a lakásból egy televíziót – a hozzátartozó távirányítóval együtt – és egy okosórát vitt magával – közölte a police.hu.

Bejelentést követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki. A nyomozási cselekmények eredményeként a bűnügyes kollégák figyelme egy helybeli lakosra terelődött, akit elszámoltattak a bűncselekménnyel kapcsolatban. A 31 éves férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A rendőrök kutatás során megtalálták a televíziót és a távirányítót, azonban az okosórát továbbra is keresik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában