Brutalitás

2022.10.12. 10:49

Egy ártatlannak tűnő kérés miatt robbant ki tömegverekedés az egyik szolnoki benzinkúton - videóval

Az egyik vásárló megkérte az útját elálló autósokat, hogy álljanak arrébb, de ők ezt zokon vették, trágár jelzőkkel illették, majd pedig a dolog tettlegességig fajult.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

Egy ártatlannak tűnő kérés miatt robbant ki tömegverekedés az egyik szolnoki benzinkúton. A Tények információi szerint az egyik vásárló illedelmesen megkérte az útját elálló autósokat, hogy álljanak arrébb, de ők ezt zokon vették, trágár jelzőkkel illették, majd pedig a dolog tettlegességig fajult. A megtámadott fiatalember ugyanis felhívta az édesapját, aki a helyszínre sietett, és ezután elszabadult a pokol.

Egy szemtanú videófelvételt készített az esetről, melyen az látszik, hogy mintegy húszan rugdosnak két földön fekvő férfit a rendőrök kiérkezéséig.

A Tényeknek telefonon sikerült utolérnie az egyik megtámadott férfi rokonát, aki a következőképpen mesélte a történteket:

Kérte őket normálisan, hogy menjenek arrébb. Erre szó szót követett, hogy ők nem mennek arrébb. Az unokatestvérem is odaszólt, hogy nem kéne így beszélniük, csak megkértelek titeket, hogy álljatok félre. Erre az egyik srác odament, és megütötte.

A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság miatt folytat nyomozást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában