Fotóval frissítve

2022.10.15. 12:42

Három autó karambolozott Törökszentmiklóson

A baleset a Bethlen Gábor utcában történt.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

FRISS – 2022.10.16., 9:10:

Egy 23 éves tari lakos személyautóval közlekedett, amikor egy útkereszteződéshez érve, figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát, behaladt a kereszteződésbe, ahol összeütközött a védett úton érkező személyautóval – olvasható a police.hu-n.

FRISS – 15:45:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – négy ember könnyű sérülést szenvedett. Az érintett útszakaszon ismét teljes szélességében halad a forgalom.

Fotó: police.hu
 

Korábban írtuk:

Három személyautó ütközött össze szombaton délelőtt Törökszentmiklóson, a Széchenyi István út és a Bethlen Gábor utca kereszteződésénél – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A balesethez a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában