Frissítve

2022.10.01. 11:49

Négy autó összeütközött Szolnokon, az egyik kereke elszabadult

A kitört kerék belerepült az út menti kulcsmásoló épületébe.

Szoljon.hu

A balesetben egy ember sérült meg

Fotó: Nagy Balázs

Frissítés - 10. 02.

Egy martfűi lakos személyautóval balra nagy ívben kanyarodott ki Szolnokon, az Ady Endre úti piac parkolójából október 1-jén a délelőtti órákban. A sofőr manővere során nem biztosított elsőbbséget az úttest belső sávjában haladó jármű fegyverneki vezetőjének, ezért az autó bal hátuljának ütközött.

A baleset során hárman megsérültek
Forrás: Police.hu

Az ütközés következtében a vétlen jármű a vele szemből érkező személyautónak csapódott. A balesetben a fegyverneki sofőr járművének kereke kiszakadt, a kerék egy parkoló személyautó tetejét megrongálta és betörte egy kulcsmásoló kirakatüvegét.  A baleset következtében a fegyverneki sofőr 2 utasa és a egyik jármű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülését szenvedtek – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elszabaduló kerék az épület kirakatát betörte
Forrás: Police.hu

Korábban írtuk:

Összesen négy autó érintett abban a balesetben, mely szombaton délelőtt történt Szolnokon, a piac közelében. A rendőrség tájékoztatása szerint az egyik autó kereke kitört, mely az út menti kulcsmásoló épületébe csapódott. A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentők megfigyelésre kórházba szállították. A helyszínen félpályás útlezárás mellet kezdték meg a helyszínelést.

Az egyik autó kereke a baleset következtében kitört
Fotós: Nagy Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában