Program

2022.11.05. 13:29

A téli közlekedés során leselkedő veszélyekre hívták fel a figyelmet a rendőrök Szolnokon

Nagy érdeklődés mellett zajlott le Szolnokon a „Light Friday”. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának tagjai idén is megtettek mindent annak érdekében, hogy minél többen értesüljenek a téli közlekedés veszélyeiről.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A „Látni és látszani” elnevezésű közlekedésbiztonsági kampány egyik kiemelt eseményeként november 4-én 9 óra és 13 óra között rendezték meg a „Light Friday” elnevezésű programot, melyhez a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is csatlakozott – olvasható a police.hu-n. A szolnoki Pelikán Bevásárlóközpontban hasznos információkkal várták az érdeklődőket a balesetmegelőzési szakemberek, és természetesen senki sem távozott üres kézzel. A résztvevőknek különböző láthatósági eszközöket adtak át a rendőrök, és azok akik a zsákba macskába rejlő KRESZ kérdésekre megfelelően válaszoltak, plusz ajándékot kaptak.

Forrás: police.hu

Külön érdeklődés övezte a programhoz csatlakozó szolnoki Széchenyi Optika ingyenes látásélesség ellenőrzését, valamint a rendezvényt jelenlétével megtisztelő Szilágyi Réka gerelyhajító olimpikont. A fiatal tehetség is elkötelezte magát a közlekedésbiztonság és a láthatóság fontossága mellett. A sportoló a helyszínen – többek nagy örömére – dedikálta a láthatósági mellényeket, és pár mondatváltást követően közös fotó készítésére is lehetőség volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában