Baleset / Frissítve

2022.11.21. 09:20

Teherautó és személyautó karambolozott Jászapáti és Jászkisér között

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki az autóból.

Szoljon.hu

Forrás: Jászkisér ÖTP

Friss - 13:12

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az érintett szakasz ismét járható, az útlezárás megszűnt.

Korábban írtuk:

Közúti közlekedési baleset történt november 21-én 9 óra körül a 3227-es számú úton, Jászapáti és Jászkisér között – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok alapján két jármű ütközött össze, a baleset során megsérültek számáról és a sérülés fokáról ezidáig nincs információnk.  Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás van érvényben – tette hozzá a rendőrség.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint teherautóval ütközött össze egy személyautó Jászapáti térségében, a Jászkisér felé vezető, 3227-es út 25-26-os kilométere között. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az autóból, így a mentősök megkezdhették az ellátását. A raj áramtalanította a járművet. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

A személyautóba egy ember beszorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították
Forrás: Jászkisér ÖTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában