Rendőrség

2022.11.27. 16:55

Folyamatosan zajlik a határvadászok toborozása a Jászkunságban

Folyamatos Jász-Nagykun-Szolnok megyében a határvadászok toborzása.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Jász-Nagykun-Szolnok megyeszerte a héten is több helyszínen várták a rendőrök a szerződéses határvadász munkakör iránt érdeklődőket, akik tájékoztatást kaphattak a képzésről, a jelentkezés feltételeiről, az illetményről és a szolgálatellátásról – olvasható a police.hu-n. A tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról, melyről bővebben itt érhető el tájékoztatás.

A következő héten Szolnokon, Abádszalókon, Jászberényben, Jászapátin, Karcagon, Kenderesen, Tiszafüreden, Törökszentmiklóson és Túrkevén lehet találkozni a város területén toborzó standokkal, de a képzés iránt érdeklődők bizalommal fordulhatnak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, illetve a megye valamennyi rendőrkapitányságának munkatársaihoz is, ahol minden fontos tájékoztatást megkapnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában