Frissítve

2022.11.05. 18:47

Három autó karambolozott a 442-es főúton, Martfű és Rákócziújfalu között

A balesetben személyi sérülés nem történt.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

FRISS – 20:10:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint véget ért a teljes útlezárás a 442-es számú főút 15. kilométerszelvényében. A helyszínen megállapítottak alapján egy szabálytalanul végrehajtott előzés miatt következett be az anyagi káros baleset. Személyi sérülés nem történt.

FRISS – 20:02:

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint az egyik jármű az ütközéstől az árokba sodródott, a másik kettő pedig keresztben állt meg az úton. A helyszínre a szolnoki hivatásos és tiszaföldvári önkormányzati tűzoltókat riasztották.

Korábban írtuk:

A rendelkezésre álló adatok szerint három autó ütközött össze november 5-én, 18 óra 11 perc körül a 442-es számú főút 15. kilométerszelvényében, Martfű és Rákócziújfalu között – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset sérültjeiről ezidáig nincs információnk. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdik meg a baleset helyszínelését. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában