Kék hírek

2022.11.11. 11:33

Nem jutott messzire a tiszagyendai biciklitolvaj

A jogsértő egy tiszagyendai ház udvaráról vitte el a kerékpárt. A karcagi rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül elfogták a férfit.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt folytat eljárást egy 29 éves tiszagyendai lakos ellen – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi november 10-én a délelőtti órákban bement egy helyi ingatlan udvarára, ahonnan kitolt egy lezáratlan kerékpárt. A sértett bejelentését követően a rendőrök kamerafelvétel alapján azonosították a világoskék melegítőfelsőt viselő feltételezett elkövetőt. 

Forrás: Police.hu

A jogsértőt elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása során mindent bevallott. Elmondta, hogy a biciklit egy általa tiszaroffi lakosként ismert férfinak 8000 forintért eladta.

A rendőrök a terhelt lakcímén tartott kutatás során a világoskék felsőt megtalálták és lefoglalták, a kétkerekűt pedig keresik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában