Sebességellenőrzés

2022.12.01. 14:37

14 gyorshajtót kapcsoltak le a kunszenti rendőrök

A kunszentmártoni rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében közlekedési akciót tartottak az illetékességi területükön.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A közlekedési rendőrök november 30-án koncentrált sebességellenőrzést végeztek a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság illetékességi területén. Az akció során az egyenruhások 14 gyorshajtót rögzítettek, melyek közül 7 sofőrnek közigazgatási bírságot szabtak ki, 7 esetben helyszíni bírságot alkalmaztak, valamint 50 esetben az objektív felelősség alapján kezdeményeztek közigazgatási eljárást az üzemben tartóval szemben – jelezte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályinak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában