Tájékoztatás

2022.12.21. 12:10

Hasznos tanácsokkal látták el a rendőrök a szolnoki lakosokat

A Szolnoki Rendőrkapitányság toborzói valamint bűn-és balesetmegelőzési munkatársai december 20-án az egyik helyi forgalmas bevásárló központban alakították ki standjaikat.

Szoljon.hu

A szolnoki rendőrség munkatársai prevenciós tanácsokkal látták el az érdeklődőket

Forrás: Police.hu

A rendőrök a „Látni és látszani”, a „Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!” és szerződéses határvadász toborzással várták az érdeklődőket – olvasható a police.hu-n.

A prevenciós szakemberek hangsúlyozták az érdeklődőknek, hogy megváltoztak az út-  és látási viszonyok, ezért kiemelt fontosságú, hogy minden esetben láthatóak legyenek közlekedésük során. A rendőrök megelőzési tájékoztató kiadványokat és láthatósági eszközöket adtak át az érdeklődőknek.

A megelőzési munkatársak hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal látták el a standoknál megálló vásárlókat, hiszen az ünnepi forgatagban hatványozottan fontos, hogy figyeljenek értéktárgyaikra, ezért praktikus ötletekkel segítették az érdeklődőket, hogy senki ne váljon a zsebtolvajok áldozatává.

A toborzók sem tétlenkedtek, hiszen a megjelenteket tájékoztatták a szerződéses határvadász munkakörbe történő jelentkezés feltételeiről, és a leendő szolgálati feladatokról. A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb információ elérhető a police.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában