Frissítve

2022.12.26. 07:59

Halálos tűz: kigyulladt egy kunmadarasi ház

A tűzoltók 3 gázpalackot kivittek az épületből.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítés - 12:03

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a helyszínre hét tűzoltó két járművel vonult a helyszínre. Az épület 20 négyzetméteres nappalija teljes terjedelmében égett, és a födém is beszakadt, melynek oltásához a tűzoltók megbontották a tetőt. Oltás közben a házban egy holttestet találtak. A helyszínen egy kutya is volt, akinek nem esett baja, az állatvédők biztonságba helyezik.

Frissítés - 8:38

A tűz egy 80 négyzetméteres épületben keletkezett, ahonnan végül 3 darab propánbutángáz-palackot kivittek a tűzoltók. A lángokat eloltották, jelenleg az utómunkálatokat végzik – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy ház Kunmadarason, a Frangepán Miklós utcában – jelezte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

A karcagi és tiszafüredi hivatásos tűzoltók két vízsugárral elkezdték az oltást, és az egységek  egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában