Kék hírek

2022.12.16. 12:13

Láthatósági mellényeket osztottak a szolnoki rendőrök

A Szolnoki Rendőrkapitányság balesetmegelőzési szakemberei elkötelezettek a közlekedésbiztonság javítása mellett, mindent megtesznek, hogy minél kevesebb személyi sérüléses baleset történjen útjainkon.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Szolnok Városi Baleset-megelőzési Bizottság a szolnoki Humán Szolgáltató Központ Nappali Centrumában, az ott ellátásban részesülő rászorulóknak osztott láthatósági mellényt, karpántot és lámpát. Céljuk az volt, hogy a szociálisan perifériára került emberek biztonságos közlekedését a fényvisszaverő és a láthatóságot segítő eszközökkel elősegítsék – közölte a police.hu.

A jótékonysági akció apropóját az adta, hogy novemberben történt egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset, amikor egy láthatósági mellényt nem viselő férfi a 4625-ös számú összekötő úton, lakott területen kívül, sötét ruházatban gyalogolt, majd átfutva az úttesten egy személyautó elütötte.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában