Lopás

2022.12.09. 18:58

Lekapcsolták a nyár óta garázdálkodó kunmadarasi tolvajt

A karcagi rendőrök egy nyár óta tartó bűncselekménysorozatnak vetettek véget a tegnapi napon, és őrizetbe vették a 12 bűncselekménnyel gyanúsítható kunmadarasi férfit.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre december 8-án reggel arról, hogy az éjszaka során ismeretlen, egy kunmadarasi ház udvaráról különböző kézi szerszámokat, 3 db kerékpárt és az ingatlan gangjáról ruhaneműket tulajdonított el – tájékoztatta hírportálunkat a police.hu.

A helyszínre érkező rendőrök nem tétlenkedtek azonnal adatot gyűjtöttek és a látókörükbe került helyi férfi lakása felé vették az irányt. A feltételezett elkövető házában megtaláltak a 3 bicikliből kettőt. Az egyenruhások a 35 éves férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a jogsértő rovásán már több bűncselekmény is van, így az ügyeket egyesítették majd a férfit gyanúsítottként kihallgatták. A gyanú szerint idei év nyarától több kunmadarasi ingatlanban járt és onnan műszaki cikkeket, kézi szerszámokat, gépeket, élelmiszert, ruhaneműt, szeszesitalt, horgász felszereléseket, és élő állatot tulajdonított el.

A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Karcagi Rendőrkapitányság 7 rendbeli lopás bűntett, 4 rendbeli lopás vétség, és 1 rendbeli garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja az őrizetbe vett férfit, mely bűncselekmények közül kettő lopást szabadlábon lévő társával együtt követett el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában