Határvadász képzés

2022.12.29. 15:00

Toboroztak a szolnoki rendőrök

A szolnoki rendőrök toboroztak és hasznos baleset-megelőzési és vagyonvédelmi tanácsokkal várták az érdeklődőket.

Szoljon.hu

Folyamatos a határvadászok toborzása a Jászkunságban

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai december 28-án délelőtt az egyik szolnoki forgalmas bevásárló központban alakították ki standjukat, ahol toborzással és megelőzési tanácsokkal várták az érdeklődőket – tájékoztatta hírportálunkat a police.hu.

A  Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon! valamint a Látni és látszani program keretében bűn- és  balesetmegelőzési ajánlásokat, kiadványokat kaptak a prevenciós pontnál megjelentek.

A szakemberek felhívták a figyelmet a téli időjárásnak megfelelő közlekedésre, a láthatóság fontosságára, továbbá a vagyonvédelemre. Hangsúlyozták, hogy a vásárlók az év végi ünnepi forgatagban jobban figyeljenek értéktárgyaikra, hogy ne váljanak a zsebtolvajok áldozatává. A standot felkeresők láthatósági eszközöket is kaptak ajándékba.  

A rendőrök tájékoztatást adtak a szerződéses határvadász munkakör iránt érdeklődőknek a jelentkezés feltételeiről, és a leendő szolgálati feladatokról. A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a police.hu oldalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában