Megelőzés

2023.01.18. 19:00

Gyorshajtókra vadásznak a rendőrök Szolnoknál és Kunszentmártonnál

A szolnoki és kunszentmártoni rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében közlekedési akciót tartanak az illetékességi területükön.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Az egyenruhások január 19-én a Szolnoki Rendőrkapitányság és a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság illetékességi területén a balesetek megelőzése és a gyorshajtók kiszűrése érdekében végeznek sebességmérést – olvasható a police.hu-n.

A sebesség túllépése esetén többszörösére nő a féktávolság, a járművezetőnek sokkal kevesebb ideje marad egy veszélyhelyzetben a jó döntés meghozatalára.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a sofőröket, hogy haladásuk során ne hagyják figyelmen kívül a közlekedési szabályokat, és minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat. A gyorshajtás a vezető baleseti okok közé tartozik, ezért a rendőrök rendszeresen hajtanak végre ellenőrzést a sebességet túllépő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában