Felhívás

2023.01.12. 09:25

Korábban ellopott kerékpár tulajdonosát keresik a szolnoki rendőrök

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik, és várják a tulajdonos jelentkezését.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy újszászi lakos ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a szolnoki rendőrök január 6-án tetten értek egy 34 éves férfit, aki az újszászi MÁV állomás kerékpártárolójából éppen kerékpárt akart eltulajdonítani. Tekintettel arra, hogy a bicikli tulajdonosa jelenleg ismeretlen a nyomozóhatóság előtt, a  rendőrök azt lefoglalták. A kerékpár Blackwood Cruiser feliratú, fekete színű, hátsó csomagtartóval és világítással felszerelt, továbbá elől fekete színű kosárral valamint sárvédővel ellátott.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható kerékpárt felismeri, illetőleg tulajdonosával kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki  Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – olvasható a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!