Kék hírek

2023.01.31. 15:30

Letartóztatva: hatrendbeli lopással vádolják a tiszaburai férfit

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre január 27-én reggel, hogy a Tiszabura külterületén található kábeltartó faoszlopok közül hármat ismeretlen elfűrészelt és eltulajdonította. A rendőrök az esettel kapcsolatban adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A Karcagi Rendőrkapitányságra előállítottak egy 19 éves tiszaburai lakost és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi eladta az oszlopokat, amiket a rendőrök felaprítva megtaláltak és lefoglaltak – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.    

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított ellen már van folyamatban eljárás több korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt, ezért az ügyek egyesítéséről határoztak. A terheltet többrendbeli lopás elkövetése miatt őrizetbe vették és a bíróság elrendelte letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában