Elfogták

2023.01.10. 13:58

Lövések dördültek Jászberényben, a szomszéd nyitott tüzet egy tanyára

A jászberényi rendőrök egy órán belül elfogtak egy helyi férfit, aki többször rálőtt szomszédja ingatlanára.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Bejelentést tett a rendőrségre egy jászberényi tanya idős lakója kedden kora reggel, hogy valaki belőtte a háza két ablakát még előző este – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi férfit a Jászberényi Rendőrkapitányságra állították elő, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt folyamatban van gyanúsítotti kihallgatása.

A rendőrök igazságügyi fegyverszakértő bevonásával vizsgálják az eset körülményeit. Az esemény során személyi sérülés nem történt – olvasható a police.hu-n.

Nem ez az első eset, hogy a jászberényi tanyavilágban lövések dördültek. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Neszűrben még tavaly augusztusban két családi háznál kilőtték az ablakot. Akkor többen rasszista támadástól tartottak, mások úgy gondolták, direkt gerjesztik a hangulatot. Száva Vince, a Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete elnöke és Pócs János térségi országgyűlési képviselő a helyszínen igyekezett megnyugtatni az ott élőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában