Videóval

2023.01.30. 13:35

Rendőrkézen: 41 kilogrammnyi, hazánkban illegális gyógyszert foglaltak le a jászladányi férfitől

Őrizetbe vettek egy jászladányi férfit, akitől 41 kilogrammnyi, hazánkban nem engedélyezett gyógyszert foglaltak le. Főleg tiltott teljesítményfokozókat rejtettek a Spanyolországból kapott csomagjai.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Üzletszerűen elkövetett, teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntett miatt folytat eljárást egy jászladányi lakos ellen a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága. A rendőrök a 31 éves férfit január 27-én ellenőrizték egy csomagküldő szolgálat szolnoki depójánál. 

Az intézkedés során a nyomozók 29 kilogrammnyi, tablettákat és ampullákat tartalmazó, Spanyolországból érkező csomagot találtak nála, amit lefoglaltak. Az elsődleges szakvélemény szerint a készítmények gyógyszernek minősülnek, Magyarországon nem engedélyezettek, valamint többségük tiltott teljesítményfokozó szernek minősül – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: Police.hu

A nyomozás eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a férfi részére további külföldről érkezett küldemény várt átvételre a kézbesítéssel foglalkozó társaságnál, így január 30-án a nyomozók lefoglaltak egy további, 12 kilogrammos csomagot, mely a korábbihoz hasonló szereket tartalmazott.

A nyomozók a gyanúsítottként kihallgatott férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.            

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában