Kék hírek

2023.01.31. 11:50

Szabadidejükben akadályoztak meg egy lopást a jászberényi rendőrök

Egy jászberényi szolgálatirányító és egy járőr a szabadidejében éppen a helyszínen tartózkodott, mikor két férfi egy TV-t akart lopni az egyik helyi üzletből.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Szolgálaton kívüli jászberényi rendőrök tartottak vissza két férfit az egyik helyi boltban elkövetett lopás helyszínén január 29-én délután. A megalapozott gyanú szerint egy jászberényi lakos egy televíziót rakott a bevásárló kocsijába, majd az üzletből a pénztár megkerülésével a bejárati ajtón át távozott. Az esetet az üzlet egyik alkalmazottja észlelte és hangosan kiabálni kezdett, hogy állítsák meg, tolvaj. 

A boltban tartózkodó szolgálaton kívüli őrmester nem tétlenkedett, azonnal a férfi után ment, aki ekkor már a kint várakozó társa autójába tette be a készüléket. A parkolóban ugyancsak tartózkodott egy szintén szolgálaton kívüli rendőr, és ketten visszatartották a menekülni próbáló jogsértőket kollégáik helyszínre érkezéséig. A nyomozók a TV-t lefoglalták, és a sértett részére visszaadták – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: Police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányságra előállított 28 és 35 éves férfiakat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában