Elismerés

2023.02.28. 16:12

A jászkunsági rendőrök kiemelkedő teljesítményét díjazták

Vármegyénk három közlekedésrendészeti munkatársa vehetett át tárgyjutalmat a közlekedésbiztonság javítása, és a baleset-megelőzés területén nyújtott kimagasló teljesítményük elismeréseként.

szoljon.hu

Elismeréssel jutalmazták kiemelkedő munkájukat

Forrás: Police.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság 30 éves fennállásának alkalmából jubileumi ünnepséget szervezett február 27-én  a Rendőrségi Igazgatási Központ Auditóriumában. 

„Ezüst Emlékérem” tárgyjutalmat adtak át azon rendőröknek és civileknek, akik az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a közlekedésbiztonság javítása és a baleset-megelőzés területén.

A jászkunságból, Jenei József rendőr alezredes a Karcagi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője, Dávid Mónika rendőr őrnagy a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési titkára  és Kálmán Amanda rendőr őrnagy a Közlekedésrendészeti Osztály kiemelt főelőadója vehette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában