Szolnok

2023.02.22. 17:00

A nevelőintézetből engedély nélküli eltávozások visszaszorítása az elsődleges céljuk

Kerekasztal megbeszélést tartottak Szolnokon.

Szoljon.hu

A gyermekek védelme volt a megbeszélés fő témája

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Igazgatóság, Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a „Bűncselekmények áldozatainak világnapjához” kapcsolódóan, február 22-én szakmaközi kerekasztal megbeszélésre invitálták a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Gyermekvédelmi Központ és Szakszolgálat munkatársait, valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kirendeltség vezetőjét és a Szolnoki Áldozatsegítő Központ koordinátorát – olvasható a police.hu-n.

A rendőr-főkapitányságon megrendezett fórum témája, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Gyermekvédelmi Központ által – a nevelőintézetből engedély nélkül való eltávozások visszaszorítása érdekében – életre hívott „Csellengőkért szakmaközi együttműködés munkacsoport” 2023-ban megvalósítandó programjainak egyeztetése, valamint az áldozattá válás megelőzése érdekében kifejtett közös munka kapcsolódási pontjainak feltérképezése volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában