Kék hírek

2023.02.13. 17:00

Csak boxerrel a kezében volt bátor a karcagi férfi

A karcagi rendőrök az ágyneműtartó rejtekéből húzták elő az agresszív gyanúsítottat, akinek több bűncselekmény elkövetése van a rovásán. A nyomozó hatóság előterjesztésére a bíróság elrendelte a terhelt letartóztatását.

Szojon.hu

Forrás: Illusztrácó

Fotó: Shutterstock.com

Egy karcagi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. június 1-jén az éjszakai órákban a város külterületén található egyik üzemanyagtöltő állomáson előzetes szóváltást követően boxerrel arcon ütötte ismerősét, aki a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A 22 éves agresszor január 7-én 15 óra körül a város belterületén egy másik férfit is megütött a boxerrel. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A feltételezett elkövető elrejtőzött a rendőrök elől, ezért elfogató parancsot bocsátották ki ellene – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ugyancsak megalapozott a gyanú arra, hogy február 8-án az éjjeli órákban a gyanúsított egyik ismerősével megjelent volt barátnője bucsai lakásánál, majd a nőt erőszakkal, a hajánál fogva betuszkolta egy személyautóba és Karcagra vitte. A férfi a rémült fiatalt a lakásába zárta, onnan nem engedte ki, mert szexuális kapcsolatot akart vele létesíteni. Ezt a sértett megtagadta, ezért boxerrel bántalmazta, késsel és macsétával fenyegette a lányt. A férfit cselekménye végrehajtásában a házban tartózkodó ismerőse akadályozta meg, akivel dulakodni kezdett, ezt használta ki a sértett és elmenekült a helyszínről.

Forrás: police.hu

A karcagi rendőrök február 10-én fogták el az agresszív férfit, akit egy ágyneműtartóban elbújva találtak meg. A gyanúsítottat 2 rendbeli felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, testi sértés vétség, személyi szabadság megsértése bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetése miatt hallgatták ki a nyomozók. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában