Frissítve

2023.02.01. 08:35

Halálos lakástűz: kigyulladt egy társasház Túrkevén

Az épület teljes terjedelmében égett.

Szoljon.hu

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Médiaszerver

Frissítés 10:00

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint 11 tűzoltó három járművel érkezett a helyszínre, ahol az egyik lakórész, illetve a tetőszerkezet már teljes terjedelmében égett, a tűz a másik három ingatlanra is átterjedt, az épület födémszerkezete pedig beszakadt. A tűzoltók oltás közben a törmelékek alatt egy ember holttestét találták meg, a másik három lakó épségben ki tudott menekülni az épületből. A társasház lakhatatlanná vált, az ott élők elhelyezéséről gondoskodtak. A tűz keletkezési okát és körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Médiaszerver

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki szerdán kora reggel egy társasházban, Túrkevén, az Ecsegi utcában – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint jelezték, a lángok négy lakást érintettek, teljes terjedelmében égett a mintegy 100 négyzetméteres épület, amelynek a födémje is leszakadt. A mezőtúri hivatásos és a túrkevei önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat, az egységek utómunkálatokat végeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában