Rettegés

2023.03.13. 14:15

Az áldozat nem is sejtette, mi vár rá, amikor Apátinál kifogyott a benzin a kocsiból

Minden akkor fordult rosszra, amikor a két idegennel együtt kiszállt a kocsiból.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy jászkiséri sofőr autózott ismerősével március 10-én 11 óra körül Jászberényben. A 21 éves férfi meglátott egy álldogáló fiatalt a vasútállomás előtt, akinek felajánlotta, hogy hazaviszik Jászladányba. Útközben, Jászapátinál kifogyott az üzemanyag az autóból, ezért mindhárman kiszálltak a járműből – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A jászladányi fiatalkorú gyalog akart továbbmenni, mire az autó utasa megfogta a sértett ruházatát és az autó oldalához tolta. Ezt követően erélyes hangnemben, veréssel fenyegetőzve a telefonja átadására szólította fel a fiatalt, aki ezt megtagadta. 

A jármű sofőrje csak szemlélte a vitát. A szóváltást követően az autó utasa kivette a sértett zsebéből a 100.000 forint értékű telefonját, majd távozott. A készüléket később 15.000 forintért adta el egy jászapáti lakosnak. A járművezető és a gyanúsított 1000 forintért üzemanyagot vásárolt és tovább kocsikázt.

A sértetti bejelentést követően a rendőrök elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozó hatóság az érintett őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában