Lesz mit meggyónnia

2023.03.29. 15:30

Fittyet hányt a tízparancsolatra: imaházba tört be egy férfi Jászapátin, az adománydobozból is lopott

„Ne lopj!” – hangzik a tízparancsolat hetedik passzusa, melyet egy az egyben figyelmen kívül hagyott az a fiatalember, aki két mikrofont és harmincezer forintnyi adománypénzt lopott el egy jászapáti imaházból.

Szoljon.hu

Az ellopott mikrofonok

Forrás: Police.hu

Egy ismeretlen ment be március 20-án 19 óra és másnap 13 óra között egy jászapáti imaházba, ahonnan két mikrofont vitt magával, illetve megtalálta az adománydobozban tartott 30 000 forintot is – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A rendőrök az adatgyűjtés során beszerzett információk alapján március 28-án előállítottak egy 25 éves férfit, gyanúsítottként ki is hallgattak. A fiatalember elmondta, hogy időközben eladta a mikrofonokat, a rendőrök azonban megtalálták és lefoglalták az eszközöket.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a tízparancsolatra fittyet hányó férfi ellen.

Az adománydobozból is lopott
Forrás: Police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában