Letartóztatták

2023.03.16. 16:32

Még a kihallgatását követően is lopott a sorozattolvaj, jászladányi nő

A gyanúsított és védője a végzést tudomásul vette, így a döntés végleges.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jászberényi Járási Ügyészség lopás és más bűncselekmények miatt indítványozta annak a 28 éves jászladányi nőnek a letartóztatását, aki tavaly márciusától kezdődően 12 alkalommal lopott Jászladányon, illetve Tiszaföldváron.

A  28 éves nő egy év alatt 12 alkalommal is lopott jászladányi, és tiszaföldvári ingatlanokból, boltból, utcán parkoló gépjárműből mobiltelefonokat, egyéb műszaki cikkeket, kerékpárt, élelmiszert.

A tolvaj a legtöbb esetben a nyitott kertkapun jutott be az udvarokra, de több ízben az ablakot nyomta be.

A 28 éves nőt korábban már több alkalommal elítélték vagyon elleni bűncselekmények miatt, börtönbüntetését legutóbb 2019 márciusában töltötte le, valamint jelenleg is folyik vele szemben más büntetőeljárás.

A jászladányi nő sem munkahellyel, sem jövedelemmel soha nem is rendelkezett, cselekményeit rendszeres haszonszerzésre törekedve követte el. Január 17-én történt gyanúsítotti kihallgatását követően ismét lopott egy lezáratlan lakásból, így megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményeket követne el.

A nyomozási bíró ezért elrendelte letartóztatását. A gyanúsított és védője a végzést tudomásul vette, így a döntés végleges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában