Közveszélyokozás

2023.03.21. 06:55

Megkezdődött a nyomozás a szolnoki Hetényi kórház pszichiátriáján történt tűzeset ügyében

Gondatlanságból elkövetett közveszély okozása miatt indított nyomozást a Szolnoki Rendőrkapitányság egyelőre ismeretlen tettes ellen, a múlt héten a Hetényi Géza Kórházban történt tűzeset miatt.

Molnár-Révész Erika

Forrás: hetenyikorhaz.hu

Mint arról korábban hírportálunkon már beszámoltunk, kigyulladt egy kétágyas kórterem múlt hét csütörtök este a szolnoki Hetényi Géza kórház pszichiátriai osztályán, a hétemeletes épületből 135 embert kellett kimenekíteni, személyi sérülés nem történt. Pénteken még tartott a tűzvizsgálat, és mint azt Németh Ádámtól, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől megtudtuk, az ügyben már a rendőrség nyomoz. 

– A Szolnoki Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett közveszély okozása vétség miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen a szolnoki Hetényi Géza kórházban március 16-án történt tűz kapcsán. Az eset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában