Tragikus eset

2023.04.24. 12:02

Mindent megtettek, hogy megmentsék a férfit, aki a Tiszavirág hídról ugrott a folyóba Szolnokon

Nem tudták megmenteni annak a férfinak az életét, aki a folyóba ugrott a Tiszavirág hídról vasárnap délután.

Rimóczi Ágnes

Történt valami rendkívüli vasárnap Szolnokon a Tiszánál? Olvasónk kereste meg hírportálunkat a kérdéssel, ami azután merül fel benne, hogy vasárnapi Tisza-parti sétája során rendőr- és mentőautókat látott a parton.

– A gyaloghíd és a vízirendőrség között láttuk a rendőröket és a mentőket. Vajon milyen ügyben intézkedtek? – kérdezte az olvasó.

Felvetését a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz továbbítottuk, ahol megtudtuk, hogy tragikus eset miatt intézkedtek az illetékesek.

– Április 23-án délután fél öt körül egy férfi a szolnoki Tiszavirág hídról a folyóba ugrott, aki a helyszíni orvosi ellátás ellenére elhunyt – tudtuk meg András Hunor Leheltől. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: az eset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Ha úgy érzi, ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában