Összesítő

2023.04.11. 12:02

Több súlyos baleset történt az ünnepek alatt a Jászkunság útjain

Négy embert a roncsok közül kellett kiszabadítania a hosszú hétvégén a tűzoltóknak, a Jászkunságban ugyanis húsvét alatt számos súlyos közlekedési baleset is történt.

Molnár-Révész Erika

Két autó ütközött össze Tiszafürednél, az egyik autóból két embert kellett kiemelnie a tűzoltóknak

Forrás: Tiszafüred HTP

A húsvéti hosszú hétvégén több súlyos közlekedési baleset történt vármegyénk útjain, egyes helyszíneken a tűzoltóknak kellett utasokat kiszabadítani.

– Nagypéntek délelőttjén egy személyautó csapódott szalagkorlátnak az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Tiszapüspöki térségében. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók emelték ki a jármű eszméletlen sofőrjét, és átadták a mentőknek. Az egységek ezen túl áramtalanították az autót, illetve segítettek felhelyezni azt az autómentőre – tájékoztatott Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Mint megtudtuk, a következő napok sem múltak el balesetek nélkül vármegyénkben. 

– Vasárnap reggel a 34-es számú főúton, Tiszaigar külterületén hajtott fának egy személyautó. A járműben három ember utazott, a hátsó ülésen ülő azonban nem tudott kiszállni, őt a tiszafüredi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani, emellett pedig áramtalanították is az autót. Húsvét hétfő délutánján pedig két személyautó rohant egymásba a 33-as számú főúton, Tiszafürednél. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az egyik autóból két ember nem tudott kiszállni, őket a tűzoltók emelték ki a roncsból. Az egység mindezeken túl segített a gépkocsikat autómentőre helyezni – tette hozzá a szóvivő. 

Hírportálunk úgy tudja, mind a tiszafüredi, mind a Tiszapüspöki mellett történt balesethez mentőhelikoptert is riasztottak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában