Gyorsan elkapták

2023.05.16. 16:22

Az idősotthon pénzével együtt lopott el egy biciklit a karcagi férfi

Három órán belül elkapták azt a férfit, aki ellopott egy biciklit, kosarában az idősotthon több százezer forintjával – tájékoztatta hírportálunkat az eset részleteiről kedden a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hartai Gergely

A helyszínre kiérkező rendőrök a férfi ruházatában megtalálták az ellopott pénzt

Forrás: Police.hu

András Hunor Lehel, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról számolt be, hogy egy örményesi nő hétfőn délelőtt azt látta, hogy az egyik helyi ingatlan előtt hagyott kerékpárjával egy számára idegen férfi elteker. A bicikli első kosarában a helyi idősek étkezési pénze és az idősotthon számláira összekészített készpénz, valamint mobiltelefon és pénztárca volt. A sértett az ismeretlen után futott, de nem érte utol. Értesítette a rendőröket a lopásról, akik a helyszínre vonultak és azonnal megkezdték a feltételezett elkövető felkutatását.

A bejelentő hozzátartozója Örményes belterületén megtalálta a kerékpárt, melynek kosarában a pénztárca és a mobiltelefon benne volt, de az idősotthon 401.810 forintja hiányzott.

Egy szemfüles állampolgár meglátta a leíráshoz hasonlító férfit, és telefonon értesítette rendőr ismerősét. A Fegyverneki Rendőrőrs szolgálaton kívüli körzeti megbízottja saját autójával sietett a megadott helyre, majd Fegyvernek belterületén elfogta a 33 éves karcagi férfit és szolgálatban lévő kollégái megérkezéséig visszatartotta. Az egyenruhások pontosan 401.810 forintot találtak a zsebében.

A férfi közel félmillió forintot lopott az idősotthonból
Forrás: Police.hu

A férfit előállították a Fegyverneki Rendőrőrsre, ahol a nyomozók kihallgatták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában