Frissítve

2023.05.08. 13:52

Elgázoltak egy gyalogost a zebrán, leállt a forgalom Szandaszőlősnél

A 442-es számú úton, a Kocsoros fölötti Kertész úti szakaszon megállt a forgalom a személyi sérüléses közlekedési baleset miatt.

Mészáros G.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítés 15:20: 

Mint arról beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt május 8-án hétfőn 13 óra körül Szolnokon, a Kertész út 105. szám előtt. A helyszínelők munkája miatt teljes egészében lezárták a forgalom elöl az utat. A vármegyei rendőrség sajtóosztálya közleménye szerint az útzárat nemrégen feloldották, a forgalmat megindították. 

Korábban írtuk:

Közúti közlekedési baleset történt május 8-án hétfőn 13 óra körül Szolnokon, a Kertész út 105. szám előtt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó elütött valakit a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. Az elgázolt személy sérüléseiről egyelőre nem kaptunk információt. Az érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában