Tragédia

2023.05.27. 12:26

Kiégett egy szolnoki ház, bizonytalan a négygyermekes család lakhatási helyzete

Lakhatatlanná vált egy négygyermekes család Perczel Mór utcai otthona, az épület a tűz martaléka lett pénteken. A család segítséget kér abban, hogy a lakhatásuk néhány hónapig biztosított legyen.

P. Puszta Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Lángok csaptak fel egy Perczel Mór utcai házból pénteken este, az épület teljesen kiégett. Ahogy a Pletykafalu levelesládája közösségi oldalon olvasható, az oltás ideje alatt áramingadozás és áramszünet okozott problémát. 

A bejegyzésben úgy fogalmaztak egy több gyermeket nevelő család otthona vált lakhatatlanná, az érintettekkel folyamatosan tartják a kapcsolatot.

 

Az eset részleteiről megkérdeztük a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot is, válaszukkal cikkünket frissítjük.

 

A városrész lakói összefogtak elhatározták, hogy amiben tudnak segítenek. Elsősorban a lakhatást kellene megoldani, így megkeresték az önkormányzatot. De bármilyen lehetőséget meghallgatnak, amivel legalább pár hónapig nem lenne kérdés a hat személy elhelyezése.

A felajánlásokat akár messenger üzenetben várják a Pletykafalu levelesládája közösségi oldalon.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában