Cegléd

2023.05.11. 19:47

Óriási riadalmat okozott egy forgalommal szemben száguldó sofőr az M4-esen

Legalább 110 kilométer per órával száguldozott egy 70 év körüli férfi a forgalommal szemben az M4-es belső sávjában Budapest és Szolnok között a kora délutáni órákban – erről egy arra autózó férfi tett közzé egy posztot közösségi oldalán, aki a kamikaze sofőrrel a ceglédi lehajtónál találkozott.

Molnár-Révész Erika

Az esetről kamerafelvételt is készített az autós

– Ma 13:23 perckor szembe jött velem a valóság!!! Ilyet még élőben nem láttam, de most már ezt is... – így kezdte posztját Tóth Árpád Zoltán, aki éppen Budapestről haza, Szolnokra tartott a családjával az M4-esen. 

A 73-as kilométerszelvénynél, a ceglédi leágazás után pár száz méterre látta meg a fehér Seat típusú autót, melyet leírása szerint egy 70 pluszos sofőr vezetett, szemben a forgalommal. 

– Szemben, a belső sávban jött vagy 100-110-zel! Hiába villogtattam és dudáltam, meg mutogattam neki, ő csak visszaintve, lassítás nélkül folytatta az életveszélyes útját a belső sávban a mögöttem jövők irányába. A hátsó szélvédőnél lévő kamera felvételeit visszanézve láttam, hogy több autó is villogtatva és vészfékezve tért ki az útjából. Természetesen azonnal hívtam a segélyhívót, ahol megadtam a kocsi paramétereit – részletezte a megdöbbentő esetet. 

Hozzátette, reméli, hogy sikerült a rendőröknek azelőtt kivenni a sofőrt a forgalomból, mielőtt balesetet okozott volna. 

Az ügyben megkerestük a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, péntekre ígértek tájékoztatást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában