Tűzeset

2023.05.27. 20:00

Utómunkálatokat végeznek a tűzoltók Cegléd külterületén

A szerdai, Cegléd külterületén történt tűzeset még szombaton is adott munkát a tűzoltóknak.

Rimóczi Ágnes

Hatalmas tűz volt

Forrás: Pest KMSZ

Mintegy ezerötszáz-kétezer négyzetméternyi területen kapott lángra a hulladék még szerda délután Cegléd külterületén, egy hulladéklerakóban. Ahogy arról korábban hírportálunkon is beszámoltunk, nagy erőkkel vonultak a tűzesethez a tűzoltók. 

A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a ceglédi, a szolnoki, a jászberényi, a nagykátai, a dabasi, a szigetszentmiklósi, a váci és a kecskeméti hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati, illetve a délegyházi, a farmosi, a fóti és a fővárosi önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek az elmúlt napokban, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltották el a lángokat. Az eset még szombaton is "adott" munkát. -

 Az utómunkálatokat a ceglédi hivatásos tűzoltók végzik a helyszínen. Munkájukat erőgépek is segítek, amelyek földdel fedik be az érintett területet - közölte az igazgatóság szombat reggel.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában