Hívatlan látogató

2023.06.01. 17:25

Az alvó férfi nem sejthette, hogy az ő nadrágjával a kezében egy idegen áll az ágya mellett

Kétszer is ugyanabba a házba ment lopni egy kenderesi férfi, aki ráadásul az ingatlan alvó lakója mellől tulajdonított el értékeket. A karcagi rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy 26 éves helyi férfi gyanúsítható azzal, hogy május 29-én éjjel jogtalanul behatolt egy kenderesi ingatlanba, majd kihasználva, hogy a sértett a szobában alszik, onnan eltulajdonította a tulajdonos nadrágját, benne a tárcájával, irataival, bankkártyáival és készpénzével együtt. 

Ahogy arról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hírportálunkat tájékoztatta: a férfi távozása során még a folyosón magához vett egy elektromos fűnyírót, egy bluetooth hangszórót és több kézi szerszámot. Sőt másnap délután visszatért a tett helyszínére és a házból egy felfújható kerti medencét is eltulajdonított.

– A karcagi rendőrök május 31-én elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit kifosztás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként – közölte András Hunor Lehel. A sajtóreferens elmondta továbbá, hogy a nyomozók több helyszínen is tartottak kutatást, melynek során a lopott tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták. 

– Megállapították, hogy a terhelt ellen már van folyamatban nyomozás, így a büntetőeljárások egyesítését követően a férfit kifosztás bűntett, valamint hat rendbeli lopás elkövetésével gyanúsítja a nyomozóhatóság – tette hozzá.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában