Prevenció

2023.06.02. 10:25

Gyermekeknek és nyugdíjasoknak tartottak előadást a jászkunsági rendőrök

A szajoli nyugdíjasoknak az internetes csalókról, a szajoli és tiszavárkonyi óvodásoknak pedig a helyes közlekedésről tartottak játékos, színes előadást a szolnoki rendőrök csütörtökön.

Molnár-Révész Erika

A gyerekek élvezték az előadást

Forrás: Police.hu

A szajoli Együtt Egymásért Nyugdíjas Klub meghívásának tettek eleget a Szolnoki Rendőrkapitányság prevenciós munkatársai, akik az online csalások, valamint romantikus és unokázós csalások, továbbá a kiberpajzs témakört érintő interaktív előadást tartottak a hallgatóságnak. Ám aznap nem csak az idősebb korosztályt látogatták meg a szakemberek, hanem a szajoli és a tiszavárkonyi óvodásokhoz is ellátogattak.

– A szajoli Tiszavirág Óvodában és a tiszavárkonyi óvodában játékos közlekedésbiztonsági foglalkozáson vehettek részt a gyerekek. Mini KRESZ-pályán kerékpározhattak, közlekedési kocka puzzle-t rakhattak ki, KRESZ-twisterrel játszhattak az ovisok. A leginkább várt pillanat az volt, amikor a foglalkozások végén a gyerekek beülhettek az igazi rendőrautóba – tájékoztatott Sipos Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában